So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
FEB
3
3.2.2011 |   Špela
STRAN SE JE ZNAŠLA A FB-JU!
Sara Likar objavla -.- Kaj se je zgodilo z uradno otvoritvijo? Lokacija malega orliča je znana. Še več! Oseba SL je mrtvo hladno razgalila pot do njegovega še nerazvitega telesca na svetovnem spletu! In to prek FB-ja!
 
Pretreseni agent 00Ž je takoj stopil v akcijo. Prek posebne zavarovane linije je kontaktiral Piedra in ga opozoril na resnost situacije. Ta je s hladnokrvno odločnostjo takoj ukrepal in mali orlič je bil v trenutku prenešen na novo skrivno lokacijo.
 
Ostaja pa vprašanje: »Kaj se je zgodilo?« Kako je Oseba SL prišla do tako pomembnih informacij? Je to delo zloglasnega Juliana Assangea? Ne… ta bi gotovo zahteval priznanje in na Svet na Kanalu A bi o tem gotovo poročali. Je Kukavica med nami?

Trenutni dokazi in pričevanja trdijo nasprotno. Včeraj je mali radovedni Sani, ki je trenutno na obisku pri noni v Sežani, spraševal svojega strica in VD teto po novi spletni strani RKJ. Odkrita in nepokvarjena, sta ga zabodeno pogledala in vzkliknila: »Kaj? Kje? Ma dej! Pokaži…« Pa naj se je še tako trudil, Piedro je tokrat dobro poskrbel za našega orliča.

Mali Sani je šel celo tako daleč, da je kontaktiral »osobo SL« in jo ponovno prosil za smernice. Oseba SL ga je posvarila, naj o vsem skupaj raje molči in naj ne dreza naprej. Baje so v zelo kratkem času po objavi na FB-ju osebo SL kontaktirali neki sumljivi tipi in jo prisilili na umik prispevka. »Svetovali« so ji, naj na vse skupaj pozabi. Oseba SL je Saniju razložila, da gre za skriven projekt za katerega vedo le tisti, ki so vanj vpleteni. S hitrim pogledom prek rame ga je še enkrat posvarila pred nevarnostjo in prekinila povezavo.

Mali Sani je svojima nevednima sorodnikoma, katerima neznansko zaupa, razlagal, da je stran videl in da je ful dobra in da definitivno gre za novo stran, ker je gor prebral novico o lisički, ta pa se je zgodila nedavno. (Čuk ni videl avtorja J) Prepričan je, da je v stvar vpleten neki »Lombar«, koga pa je le ta uspel zbrati okrog sebe za ta nagnusen in okruten zločin pa ni znano…

Ubogi Sani je včeraj prestrašen zaspal zelo pozno in to šele potem, ko sta mu stric in teta dovolila pustiti prižgano lučko na nočni omarici.
 
Komentar Komentar:
Maricruz piše:
外贸全功能自动化营销软件 - https://www.snsep.com/ 微信: MaggieLiHK QQ: 3204290153 邮箱: info@snsep.com Facebook大数据系统 - http://www.facebookbigdata.com/ Facebook全功能自动营销系统包含「发布」与「采集」两大模组,功能含跨数十种在Facebook里所需要的营销功能,几乎能满足所有产品/服务推广需求。 发布模组包含批量加好友(支持UID批配)、加小组、接受/取消好友请求、推文、变量信息发布、养号、Tag标记好友、批量私讯、自动回复贴文/私讯排程、批量粉丝页按赞/邀请好友按赞、推(顶)小组贴文、自动分享/按赞贴文、粉丝主页管理等全功能营销任务。 采集模组核心采用Facebook进阶Graph Search语法,能够有效精准采集专页、小组、小组成员、贴文互动(贴文赞、分享、评论)用户、粉丝主页详细数据(邮箱/电话等)、用户详细数据(邮箱/电话等)、直播间观众、Graph Search批配用户等专页采集功能。 系统支持多帐号同时批量排程任务且无帐号管理上限。可挂Proxy代理IP实现一帐号一IP,同时支持多种帐号登录模式,包含 Android / iOS手机APP模式、Cookie模式、PC浏览器模式、FB开发者APP模式、Token等登录模式,完整的帐号管理功能。 [发布功能列表] 快速批量获取你加入的小组清单,朋友清单,粉丝主页清单… 关键字搜索小组、检查状态、批量加入/退出小组、小组类型、成员计数、条件筛选、开启/关闭小组通知、小组发文是否需审核… 通過批量邀请拉好友进小组 将文字/鏈結,单/多张圖片,或营销信息批量发布到小組,甚至将相簿发布到小组。 发布图片或圖片+视频到小组,好友动态墙,粉丝主页,个人动态墙。 在Facebook上直播,可自定义导入视频资源(视频档,Facebook视频链接,YouTube链接,屏幕录制)。 直播自动排程(可指定本地端视频) 分享贴文到小组、粉丝主面,好友动态墙,个人主页 自动回复个人主页、粉丝主页贴文評論/私讯(支持通过特定关键字指定回复内容) 自动接受好友邀请、邀请加入小组、粉丝主页按赞邀请 批量自动对指定用户贴文、小组贴文、粉丝主页贴文按赞 自动戳(Poke)好友,自动对好友生日快乐,自然增加帐户互动率。 个别或批量添加帐户,支持多种登陆方式:使用浏览器登录,模拟手机(Android或IOS应用程序)登录,Cookies登陆、Token登陆。 贴文指定或随机标记(Tag)朋友。 将信息,单张或多张图片发布到个人动态或朋友动态。 向好友批量发送私讯。 支持随机发送信息,链接,图片,视频,预防Facebook检测为垃圾邮件。 买卖小组添加销售贴文 分享贴文/相册到小组、粉丝主页、好友时间线…… 关键字搜索用户名,自动向用户发送好友邀请。批量取消已送出的好友邀请。撷取好友邀请,可批量接受或拒绝。 关键字查找粉丝主页,并获取粉丝主页资讯(如粉丝数,网站,邮箱,电话)。批量邀请朋友按赞粉丝主页。 将信息、图片发布到粉丝主页。 自动顶小组贴文(将你在小组的贴文顶到小组动态顶部)。 搜索活动(Event)。参加活动、批量邀请好友参加活动。 发布信息,单张照片到活動(Event)。 自动排程贴文发布到任何地方(小组,粉丝主页,好友动态,私讯,评论)。 自动批量加入小组。 支持设置任务排程时间间隔,降低Facebook侦测机率。 支持批量Facebook帐号(无上限)。每个帐户支持proxy代理。每个帐号可独立管理运作。 [采集功能列表] 人物(可依性别、地区、粉丝页成员、小组成员等条件查询) 贴文(可依关键词、兴趣、粉丝主页、时间等条件查询) 粉丝主页(可依关键词、主页分类、兴趣等条件查询) 小组(可依公开/封闭/隐私、关键词、主题等条件查询) 活动(可依关键词查询) 地点(可依关键词、地标、曾经到访等条件查询) APP(可以关键词、分类、相似于某APP等条件查询) 采集专页贴文内容数据 采集专页互动用户数据 UID反查用户资料 采集小组成员 关键词找FB用户 采集直播间互动观众 Graph Search链结采集用户UID 采集直播间互动观众 ID反查粉丝主页资料 ID反查小组资料 ID反查贴文内容 ID反查地点 ID反查活动 --------------------------------------------------------- Whatsapp 快速,有效,提高流量的营销工具,自动化Whatsapp批量群发营销软件,集结群发,验证,采集功能: 最新Whatsapp群发软件结合各种强大的功能,包含群发,验证,采集等功能,帮助你更容易,快速即有效进行产品营销推广,持续创造新客户,带动源源不绝的新流量在短时间内藉由软件为你快速将产品信息推广给全球有兴趣高度关注消费者,立即卖产品 。实现在线whatsapp推广营销自动化!OK 支持多帐号批量管理 批量管理多WhatsApp帐户,集成帐号不受限制,批量帐号群发,大量宣传你的产品。 批量生成电话 软件可自定义批量产生大量电话号码,实现源源不绝的电话名单。 有效号码检证功能 支持验证筛选有效在线号码,并自动撷取。保证有效的即时群发名单,实现暴力推广引流。 自动批量发送信息 自动发送数千条消息,只需一个点击即可批量发送消息,直接发送给成千上万的WhatsApp目标消费者。有效进行产品营销推广,有效,容易且实用。支持自定义发送间隔时间,与暂停时间,保护帐号低风险。发送信息支持文字、图片、网站连结,快速且有效引流客户进站。 关键词采集群组连结 支持透过关键词搜索小组邀请连结,轻松潜入群组精准挖掘市场潜在消费者,有效快速的取得潜在客户电话号码。 批量导出帐号联络人 一键批量导出帐户联络人,有效管理,共享多个帐号联络人清单。 批量导出聊天记录联络人号码 提取聊天记录联络人号码,最大的好处是这些都是潜在精准名单。所以你可以把这些电话数据导出,建立专属精准客源资料库,日后进行再营销,转化率肯定非常的高。
15.11.2018 1:39:07
SL piše:
Mi je zelo žal, da sem zamudila igro, ma sm vseeno sodelovala=) Tku d zdej se bom posvetila naši novi strani, ki zgleda res super! Pohvala vsem ustvarjalcem!
22.2.2011 22:41:35
petra piše:
Sm bla izgubljena nekje v tehinčnih težavah gmaila in chrome-a kr neki časa... mi je pred tem pa lih ratalo še Samotu (mimogrede, hvala za super igrco) poslat rešitev za tiste številke ;) Glede na to, da sm provla it na stran, ku mi gmail ni delu, in je naša stran delala, se mi poraja vprašanje, če je stran celo bulša ku gmail? :P
22.2.2011 22:23:03
Špela piše:
Čestitke vsem, ki ste vstrajale do konca :) Katera ve, kje smo izgubili Račko in Petro?
22.2.2011 22:07:24
PolonaR piše:
Ma prow noben še ni pršu do leti ;) ? Skratka lajkam in češko oh in sploh ;) lp ps: v anketi je češko narobe stopnjevano ;)
22.2.2011 21:59:03
Maruša piše:
Ja, Flora, je bla Fuksije čast za brant. ;) Upam, d bo še kšna taka igra, ker je blo ful zabavno.
22.2.2011 21:56:04
Mojca piše:
Eko me, s pomočjo za katero se vsem zahvaljujem :) Zdej pa še kle pohvalim tole adrenalinsko igrico na stolu :)
22.2.2011 21:37:47
Flora piše:
Damn, Maruša, si bla uber hitra!! Bravo! Bravo za spletno, top secret, misija Fb, lol.... Super apdejtana!! Jao, sm se prou zmatrala igrat, žiuci, žiuci! Kje so roke!!:)))
22.2.2011 21:32:45
Maruša piše:
I win!:D Spletka je pa oh in sploh super. :)
22.2.2011 20:32:20
Spletna igra piše:
Kot ste v večini ugotovili, je spletna igra, ki se jo igrate, le krinka za veliki dogodek, s katerim smo obeležili Dan ustanovitelja. Za vas smo pripravili super duper novo spletko našega rodu. Tvoja zadnja naloga je, da pod to novico pustiš svoj komentar o naši spletki. Seveda h komentiranju vabimo tudi vse kasnejše obiskovalce. Veliko užitkov ob klikanju vam želimo junaki zgodbe o malem orliču (po abecednem redu): Maruša, Miha, Peter, Petra G, Petra K, Samo, Špela, Vanja H, Zala, Žiga
22.2.2011 18:39:46
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec julij